Sloopwerken

Sloopwerken

De Ruiter is gespecialiseerd in het uitvoeren van sloopwerkzaamheden en wij beschikken over een puinrecycling- en sorteerinstallatie. Door de huidige regelgeving is slopen een specialistisch werk geworden. Wetgeving en certificering spelen hierbij een belangrijke rol. De Ruiter heeft dan ook de belangrijkste certificeringen zoals ISO9001, VCA*, BRL SVMS-007 (Systeemcertificaat Veilig en Milieukundig Slopen) en BRL 2506 (KOMO certificaat recyclinggranulaat)

Wij sturen u graag op verzoek een vrijblijvende offerte en of   referentielijst toe van een aantal uitgevoerde projecten met bijbehorende opdrachtgevers neem contact op via de website of bel ons op 0487-592238.

Recycling

De Ruiter beschikt al jaren over een eigen puinbreekinstallatie met een capaciteit tot 100.000 ton met de benodigde vergunningen van de Provincie Gelderland voor het breken van zowel puin van eigen sloopprojecten alsmede van derden. De aangevoerde puin wordt gescheiden in metsel-, beton- en asfaltpuin en daarna gebroken in verschillende fracties. Het granulaat wordt o.a. veel gebruikt als wegverharding en fundatiemateriaal.

Ook voor deze diensten zijn wij gecertificeerd middels de BRL 2506 certificering.

Het binnengekomen afval wordt in onze sorteerhal gescheiden in verschillende fracties en afgevoerd naar verschillende stortplaatsen in Nederland. Tevens hebben wij op onze locatie in Beneden Leeuwen een hout- en groenafval opslag met een capaciteit van 20.000 ton waar diverse soorten hout en groen afval worden gerecycled. Dit wordt hergebruikt als bio energie en in de spaanplaat industrie.

Milieustraat

Voor de aanlevering van diverse stromen afval beschikken wij over een milieustraat voor zowel particulieren als bedrijven. U kunt bij De Ruiter terecht met al uw afval, met uitzondering van chemisch afval en koel/vries kasten.

De Ruiter is de een van de weinigen in de regio met een vergunning van de overheid. De tarieven worden bepaald via onze geijkte weegbrug.

Heeft u vragen met betrekking tot uw afval, neemt u dan contact met ons op, wij zullen u dan spoedig laten weten wat de beste aanpak in uw situatie is.

Grondstoffen

Voor verschillende grondstoffen kunt u bij De Ruiter terecht. Denkt u hierbij aan diverse soorten zand, tuingrond, grind en split. Uiteraard wordt het gerecycled puin aangeboden in verschillende typen granulaat.

Containers

De Ruiter beschikt over meer dan 300 containers met een inhoud van 6 m3 t/m 40 m3 voor het afvoeren van diverse soorten afval. Voor zowel particulieren als bedrijven leveren wij zowel open als gesloten containers. Ook voor de tijdelijke opslag van materialen levert De Ruiter speciale afsluitbare magazijn containers.

Managed by Kjenmarks - Wordpress specialisten